A vidék hagyományos fűszerei nagyszerű harmóniában egészítik ki a legjobb minőségű húst és alkotják meg ezt a kiemelkedő szalámit.
Szürkemarha hús, marhafaggyú, nitrites pácsó (tartósítószer:nátrium-nitrit, étkezési só), ízesítő keverék (dextróz, fűszerek, bors 0,4%, maltodextrin, étkezési só, aromák, élesztő kivonat, élesztő, fűszerkivonat, antioxidáns:nátrium-aszkorbát, füstaroma), természetes füst.
									Tárolás: 20°C alatt tárolandó.
									Fogyasztható: Hűtőben tárolás esetén vegye figyelembe, hogy a szalámi aromája szobahőmérsékleten és vékonyra szelve a legteljesebb!
								
100 g termékben
| Energiatartalom | 1691 kJ 409 kcal  | 
										
| Zsír | 39 g | 
| - ebből telített zsírsavak | 0 g | 
| Szénhidrát | 1.4 g | 
| - ebből cukor | 1.1 g | 
| Fehérje | 13 g | 
| Só | 3 g | 
| Élelmi rost | 0 g | 
				„SMS rendszernek” nevezett a védjegyeket támogató szolgáltatás. Minden olyan termék esetében használható amelyben fajtaazonossági igazolással hitelesített „Magyar szürkemarha hús” alapanyag került felhasználásra. A fogyasztó rövid idő alatt ellenőrizheti, hogy a húson vagy a terméken használt megnevezés jogos és hiteles.
Bővebben
					
					Az érték a Hungarikum törvény 114/2013. (IV. 16.) Kormányrendelet a magyar nemzeti értékek és hungarikumok gondozásáról III. sz. mellékletének Hungarikum Bizottsághoz történő felterjesztésével és elbírálása által került a Hungarikumok Gyűjteményébe.
Bővebben